De dames van Dry Banana Hippy Hat

Hoi allemaal!

Wij zijn Joyce en Stef; twee creatieve mama’s die het beu waren om telkens dure kinderkleding aan te schaffen. Dat moest veranderen.! Dus kwamen wij in actie! (klinkt super cliché hahaha…) Desalniettemin drukken wij nu wel betaalbare kleding voor kinderen en volwassenen. Maar dat niet alleen wij maken ook leuke deurstickers, leuke traktatie stickers, Verjaardag slingers met naam, waxine lichtjes, rompers, handdoeken, tasjes…. Je kan het zo gek niet verzinnen.  En alsof dat niet dol genoeg is; houd je vast aan je stoel!  Mag je ook zelf jouw saaie kledingstuk inleveren om door ons te laten bedrukken met JOUW eigen ontwerp! En dat uiteraard voor een hele leuke prijs. Kijk voor meer informatie op onze site of breng een bezoekje aan onze facebookpagina. www.facebook.nl/drybananahippyhatshop

Groetjes

Stef en Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close