BEGRACE COLLECTIONS – Een merk met ballen

Dry Banana Hippy Hat is vanaf heden de trotse partner van BEGRACE Collection

De stoere meiden van BEGRACE Collection heeft Dry Banana Hippy Hat als partner uitgekozen voor  de productie van hun high-end kleding lijn. Met hun stilistisch ontwerp, hoogwaardige afwerking, en de mogelijkheid om het ontwerp naar eigen smaak aan te passen heeft BEGRACE een schot in de roos gedaan. De truien verkopen als warme broodjes, en daar zijn wij stiekem erg trots op.

BEGRACE Collection is een kledinglijn van twee zussen die van fashion houden, maar het nog fijner vinden om comfortabel erbij te te lopen. Deze twee dingen hebben ze samen gebracht en daaruit is BEGRACE ontstaan. BEGRACE staat voor female empowerment. Zij geloven in  jonge vrouwen die kracht en inspiratie halen uit alles wat ze zien en doen.
BEGRACE wilt vrouwen inspireren en motiveren op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid en werk gerelateerd. Het assortiment bestaat uit comfortabele trendy hoodies in 12 verschillende kleuren en T-shirts.

Dry Banana Hippy Hat is trots om zich een partner van deze meiden te mogen noemen en wenst BEGRACE veel succes met hun onderneming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Close